Rastimo zajedno- interaktivna predavanja za roditelje djece starosti do polaska u školu - Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Disable Preloader

Novosti

Poštovani,


 


Program Rastimo zajedno – interaktivna web predavanja“ (A KOD NAS U ŽIVO) nastao je tijekom 2020. i 2021. godine u vrijeme pandemije uzrokovane korona virusom na inicijativu dugogodišnjih voditeljica programa Rastimo zajedno, Centra za podršku roditeljstvu Rastimo zajedno. Predavanja su namijenjena roditeljima djece rane i predškolske dobi.


Rastimo zajedno - interaktivna web predavanja besplatna su za roditelje, a Centar za podršku roditeljstvu Rastimo zajedno provodi ih kao nacionalni partner Generali osiguranja u međunarodnoj inicijativi „The Human Safety Net“.


 


Cilj Rastimo zajedno mini interaktivnih predavanja je omogućiti učenje, druženje i razmjenu ideja o važnim roditeljskim pitanjima kao npr. o postavljanju granica u odgoju, korištenju medija i igri. 


Predviđeno vrijeme trajanja radionica je 60 do 90 minuta ovisno o temi.


 


Tri su teme radionica:


1.            Trebaju li djeca granice? 15.03. (ponedjeljak)


2.            Samo se igra? – važnost igre za cjeloviti dječji razvoj 19.03. (petak) 


3.            Djeca i mediji 24.03. (srijeda)


Vrijeme- 17,00 do 18,30 sati.


 


Grupa će biti zatvorena, do maksimalno 12 roditelja (mogućnost sudjelovanja oba roditelja). Prednost pri upisu imaju roditelji koji mogu prisustvovati svim radionicama.


Prijave do petka 12.03.2021.


 


Očekujemo prijave i vidimo se na predavanjima u knjižnici u gore navedenim terminima.


 

Natrag
scroll to top