U ponedjeljak, 5. ožujka 2018. u 18 sati pozivamo Vas na promociju knjige Josipe Pavičić Berardini, 6 milimetara.
Dijagnoza karcinoma dojke u 35. godini donijela joj je i strah i tjeskobu, ali i odluku da bolest prihvati i kroz nju prođe svjesna izbora koji su pred njom. Josipa Pavičić u svojoj ispovijesti iskreno opisuje suočavanje s najtežim odlukama u životu pritom navodi sve što bi moglo zatrebati čitateljicama u sličnim životnim okolnostima.
Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama – „Sara Santini“, „GL’amour“ i „Lopov moje mladosti“. Danas je voditeljica autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.

U srijedu, 7. ožujka 2018. u 17 sati pozivamo Vas na radionicu
“10 koraka do zdravlja: mala škola aromaterapije“ voditeljica radionice Mara Doljak, mag pharm., ravnateljica Ustanove Aromara Centar i vlasnica tvrtke Aromara – MOLIMO VAS DA SVOJE SUDJELOVANJE PRIJAVITE NA BROJ 331-592, NA FACEBOOK STRANICI ILI OSOBNO U KNJIŽNICI.
Mara Doljak, mag.pharm. podijelit će s Vama svoje dugogodišnje iskustvo i znanje o aromaterapiji.
Na radionici će se izrađivati i preparati za osobnu upotrebu.

U četvrtak, 8. ožujka 2018. u 17 sati pozivamo Vas na radionicu izrade prirodne kozmetike. Voditeljica radionice je Irena Tišljar, prof. u Gimnaziji dr. Ivana Kranjčeva u Đurđevcu. Na radionici će se izrađivati gelovi za tuširanje, šamponi i paste za zube. Svi proizvodi se nose kući.
MOLIMO VAS DA SVOJE SUDJELOVANJE PRIJAVITE NA BROJ 331-592, NA FACEBOOK STRANICI ILI OSOBNO U KNJIŽNICI.

Očekujemo vas u veeeelikom broju kako bismo mogli proslaviti Dan žena uz čokoladu, kolačiće, čaj i naravno tombolu.